Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Oct. 2018

Mladi o mladinskih izmenjavah

Mladinske izmenjave so za številne mlade priložnost za pridobivanje novih kompetenc in znanj. Svoje vtise iz izmenjave so povzeli tudi štirje mladi iz Zavoda Maipura.

»Proti koncu avgusta 2018 smo se udeležili mladinske izmenjave v mestu Kuressaare na otoku Saaremaa v Estoniji. Tema izmenjave je bila nasilje med mladimi. Izmenjave se je udeležilo 8 mladih in 2 mentorja, ter še skupina iz Portugalske in Estonije. Aktivnosti so bile zabavne in poučne hkrati, dobro smo obdelali temo nasilja med mladimi in se veliko novega naučili. Ob aktivnostih smo imeli dosti prostega časa, med katerim smo se dobro povezali in postali super prijatelji. Kdor dobi možnost, mu toplo priporočamo, da se udeleži podobnega projekta.«

Aktiviraj se in v rubriki e-Zemljevid poišči organizacijo v tvoji bližini ter razišči svoje priložnosti za vključitev v mladinsko izmenjavo!

Avtorji: Anamarija Bagi, Žan Debelak, Maja Humerca, Miha Persyn

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83242

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino