Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 10 Dec. 2020

Mladi Šentjur predstavljajo Program 3 plus nagrada

Program 3 plus nagrada izvaja Mladinski center Šentjur, organizacijska enota Razvojne agencije Kozjansko, ki tudi upravlja z istoimensko spletno aplikacijo. 

Z malimi koraki odkrivajte kaj te zanima, pridobivajte uporabne izkušnje, širite svoj socialni kapital in se ves čas sproti motivirajte z nagradami. To je kratek opis programa 3plus nagrada, ki ga razvijata Mladinski center Šentjur in Mreža udruga Zagor iz Hrvaške. Projekt, ki ga sofinancira Evropska komisija iz programa Erasmus+, rešuje izzive mladih, ki si težko osmislijo, kaj dejansko želijo v svojem življenju - doseči, početi ali začeti. 

Vedno, ko se v življenju znajdemo na razpotju, ko se odločamo kam ali kako naprej, je veliko lažje sprejeti odločitve, če imamo izkušnje in lahko pravilno napovemo možne izide svojih odločitev. Tega znanja nam primanjkuje in odslej si ga boste lahko pridobili s pomočjo programa 3 plus nagrada.

S pomočjo spletne aplikacije boste lahko mladi, ki bivate v občini Šentjur in ste stari od 15 do 30 let, iskali priložnosti in pridobivali nove veščine in izkušnje. Hkrati jih boste beležili in zbirali točke, ki jih boste unovčili za nagrade iz nagradnega sklada. 

Več o programu lahko preberete tukaj.  

Vir: Mladinski center Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

73818

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino