Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Mar. 2021

Mladi starejšim ob dnevu žena podarili rožice

V okviru medgeneracijskega sodelovanja je ekipa Mladinskega centra Jesenice ob mednarodnem dnevu žena pripravila posebno ulično akcijo obdarovanja žensk z rožicami. Tokrat se mladi niso sprehajali po jeseniških ulicah in obdarovali mimoidočih, ampak so posebno pozornost namenili oskrbovankam Doma upokojencev Dr. Franceta Bergelja Jesenice in jim prinesli cvetje.

Ker pa se zaradi ukrepov mladi niso mogli sprehoditi po sobah in obiskati oskrbovank, je domu cvetoče nageljne predal Mitja Blažič, del ekipe Mladinskega centra Jesenice. Za obdarovanje pa so nato poskrbeli zaposleni v domu.

Vir: Mladinski center Jesenice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

92324

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino