Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Nov. 2019

Mladinski center Prlekije sodeluje z organizacijami za mlade

Mladinski center Prlekije sodeluje z različnimi organizacijami, ki vključujejo mlade. Plod tega sodelovanja je bil tudi obisk mladih iz devetega razreda Osnovne šole Janka Ribiča Cezanjevci in njihovih gostov iz Nemčije ter Madžarske.

Mentorji in mladinski delavci Mladinskega centra Prlekije so izvedli delavnice izdelovanja različnih stvari iz odpadnih materialov, kot so žonglirne žogice z rižem, baloni in zapestnice prijateljstva. Druženje je bilo zelo prijetno in učinkovito saj so mladi spoznali, da se tudi odpadni materiali lahko še učinkovito ponovno uporabijo. Vsi udeleženci so izrazili željo po še več takih druženjih.

Vir in foto: Mladinski center Prlekije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88341

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino