Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 11 Sep. 2020

Mladinski center Šmartno ob Paki pogumno pričel s Poznopoletnim festivalom

Po mnogo letos odpovedanih prireditvah, ko so postale le te organizacijsko zahtevnejše, mnogi festivali pa programsko spremenjeni, so se v Mladinskem centru Šmartno ob Paki, kljub temu odločili, da Poznopoletni festival izvedejo v nekoliko drugačni obliki z vsemi priporočili NIJZ.

Zaposleni v Mladinskem centru Šmartno ob Paki niso vrgli puške v koruzo, temveč so natančno preučili higienska navodila in ukrepe NIJZ ter prvi petek v septembru priredili prvi festivalski dogodek. V goste so povabili skupino Čuki, ki je dodobra ogrela glasilke in dlani obiskovalcev, ples in poskakovanje pa so tokrat prihranili za naslednje leto. Organizatorji so namreč vnaprej pripravili načrt za dosledno upoštevanje navodil NIJZ zaradi novega koronavirusa COVID-19, označili so sedišča, upoštevajoč predpisano medosebno razdaljo.

Mladinski delavci Mladinskega centra Šmartno ob Paki so veseli, da lahko festival, čeprav nekoliko okrnjen, sploh izvedejo. Zelo so zadovoljni z obiskom dosedanjih  dogodkov, koncerta Čukov in ogleda filma Parazit, predvsem pa jih veseli, da so se obiskovalci držali navodil in kljub temu uživali na obeh dogodkih. Veliko pa je tudi zanimanje za prihodnje dogodke, za katere so večinoma že zapolnili  vsa razpoložljiva mesta.

Dogodki, ki se bodo še zvrstili v okviru Poznopoletnega festivala v MC Šmartno ob Paki:

  • Petek, 11. September: Stan up z Gašperjem Bergantom in Sašem Staretom;
  • petek, 18. September: Večer s sokrajanko alpsko smučarko Ano Drev (skupaj se bodo poslovili od njene profesionalne športne kariere);
  • petek, 25. September: Koncert Vlada Kreslina.
Vir in foto: Mladinski center Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

26649

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino