Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Dec. 2018

Mladinski Svet GZS ob zaključku leta

Jeseni je Mladinski svet GZS s sodelovanjem starih in novih članov uspešno izpeljal državno tekmovanje v Gasilski orientaciji, v GZ Moravče. V okviru XVII. Kongresa za obdobje 2018-2023, ki ga je organizirala Gasilska zveza Slovenije, je tudi Mladinski svet dobil novo predsednico, Renato Rupreht iz Savinjsko Šaleške regije.

S ciljem strokovnega razvoja in izmenjave izkušenj, Gasilska zveza Slovenije vsako leto organizira več strokovnih srečanj, med njimi tudi letni posvet mentorjev mladine GZS, ki bo januarja potekal v Zrečah. Med ostalimi temami se bo na posvetu podrobno predstavila sestava novega Mladinskega sveta in aktivnosti, ki jih je MS GZS izvedel v letu 2018 ali jih bo izvedel v 2019. Poleg posveta mentorjev pa je za mlade gasilce aktualen razpis za gasilski kviz, ki bo potekal spomladi 2019.

Vir: GZS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13439

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino