Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Sep. 2020

Mladinski svet Slovenije ima novo vodstvo

Na seji Zbora Mladinskega sveta Slovenije, ki je potekala preko spleta 24. septembra 2020, je bilo izvoljeno novo vodstvo Mladinskega sveta Slovenije (MSS). Za predsednika MSS je bil izvoljen 28-letni Miha Zupančič, kandidat Zveze študentskih klubov Slovenije (ŠKIS). S predsedniškega mesta se po dveh letih vodenja MSS poslavlja Anja Fortuna (Zveza slovenske podeželska mladine).

Podpredsedniške funkcije so prevzeli naslednji predstavniki mladinskih organizacij:

V Nadzorni odbor MSS so bili izvoljeni: Nejc Brence (Slovenska demokratska mladina) za predsednika ter Anja Mager (Zveza slovenske podeželske mladine) in Vid Jereb (Mladi forum SD) za člana Nadzornega odbora.

Novo vodstvo uradno pričenja svoj mandat decembra letos, trajal pa bo 2 leti.

Vir in foto: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

36335

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino