Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 May 2022

MOČNE ZGODBE SPREMINJAJO SVET!

Pridi na virtualno izmenjavo in se nauči trike uspešnega komuniciranja … Zavod TiPovej! skupaj s partnerji iniciative Ljubljana mesto učenja organizira že šesto VIRTUALNO IZMENJAVO ZA MLADE. Potekala bo v torek, 3. maja 2022 med 17.00 in 18.30 na ZOOMu.

Kaj se bo dogajalo?

Naslov tokratne izmenjave je "Zagovorništvo in komunikacija". Z nami bosta predstavnici Litvanske organizacije Creativitas, ki bosta delili nekaj nasvetov in trikov, ki bi se vam lahko zdeli koristni za soočenje z komuniciranjem vaših lastnih interesov ali ključnih korakov projektov in/ali iniciativ v katerih sodelujete. Komunikacija je namreč ključnega pomena za soočanje s sistemskimi izzivi in uveljavitev sprememb, eden od glavnih načinov, s katerimi je mogoče to spremembo doseči, pa je s kampanjami zagovorništva. Skupaj bomo preučili moč zgodb, našli pravo občinstvo in sporočilo ter uporabili več kot en komunikacijski kanal.

Kako?

Uporabljali bomo Zoom. Klikni spodnjo povezavo, da se prijaviš na srečanje. Preusmerjen_a boš na stran za registracijo (prek samega Zooma) in ko jo izpolniš, boš od Zooma prejel_a e-pošto s podrobnostmi o tem, kako lahko dostopate do srečanja:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUvcOChqD8qGtcIKi8r-Ruoxc-LhEEYb5XS

Dodatne informacije o iniciativi najdeš tukaj. Lahko pa tudi pišeš koordinatorki iniciative na urska@tipovej.org ali jo pokličeš na 041931202.

Vir: Zavod TiPovej

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

49369

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino