Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 May 2022

Movit išče nove regionalne partnerje v okviru infoservisa Eurodesk

Na Zavodu Movit vas vabijo k prijavi na razpis za ponovno vzpostavitev mreže regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk.

K prijavi so vabljene (mladinske) organizacije, ki kontinuirano delujejo na področju informiranja mladih in bi želele še nadalje razvijati kakovost na tem področju ter v svojo ponudbo vključevati informacije o evropskih priložnostih za mlade, možnostih za mobilnost in evropski mladinski politiki.

S prevzemom vloge Eurodeskovega regionalnega partnerja boste postali del nacionalne in evropske mreže Eurodeskovih regionalnih partnerjev, ki združuje 36 držav, 38 nacionalnih koordinatorjev in več kot 1500 partnerjev. Vključitev v Eurodesk vam bo omogočila medsebojno deljenje praks, nadgradnjo aktivnosti, dodatno vidnost, povezovanje in snovanje skupnih informacijskih projektov na nacionalni ravni ter priložnosti za učenje in spoznavanje dela drugih držav in vzpostavljanje partnerstev na evropski ravni. Obenem boste s strani Zavoda Movit, nacionalne agencije programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, deležni dodatne podpore pri razvoju vaše organizacije in aktivnosti, ki jih izvajate.

Dodatne ugodnosti (in obveznosti), ki jih prinaša vloga Eurodeskovega regionalnega partnerja, lahko preverite v besedilu razpisa, ki je na voljo tukaj

Rok za prijavo je 9. maj 2022.

Več informacij o infoservisu Eurodesk najdete na naslednji povezavi. V primeru, da imate v povezavi z razpisom vprašanja ali dvome, lahko te naslovite na iris.silic@movit.si.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

86991

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino