Aktivno državljanstvo / Info točka

Mreža MaMa v 2018

14. 1. 2019 avtor: Mladinska mreža MaMa

Ob vstopu v novo leto so se na Mreži MaMa spomnili vseh dosežkov in projektov, ki so pustili vtis v preteklem letu. Leto 2018 je bilo zelo pestro, saj so obeležili kar tri uspešne zaključke projektov.

Uspešno so zaključili prvo strateško partnerstvo Mladinska akademi­ja programa Erasmus+: Mladi v akciji. Prav tako smo zaključili projekt strukturiranega dialoga, Koalicija mladih, in projekt West Balkan Window, ki je krepil mladinske strukture na zahodnem Balkanu. Sodelovali smo pri projektu Urada RS za mladino, Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju, s pomočjo katerega smo zaposlili mladinskega delavca in delavko. Oba smo uspešno usposobili in bosta ostala del ekipe Mreže MaMa tudi v prihodnjem letu.

Kljub temu se v 2019 odpravljajo z novimi izzivi in projekti, predvsem pa s svežim zagonom za krepitev mladinskega sektorja in kakovosti v mladinskem delu.

“Leto 2019 bo na Mreži MaMa še naprej usmerjeno v krepitev mladinskega sektorja, predvsem bomo okrepili skrbniške sestanke in obiskali večino mladinskih centrov v Sloveniji.” je v uvodni besedi Zaključne publikacije zapisala mag. Maja Hostnik, direktorica Mreže MaMa.

V e-publikaciji, ki jo najdete na tej povezavi, so zbrali povzetke aktivnosti Mreže MaMa v letu 2018. Prijetno branje!

Foto: Mreža MaMa