Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Apr. 2021

Na pijači z župani

Mladinski center Ormož v pomladnih mesecih že nekaj let zapored v svojo družbo povabi župana Občine Ormož. Tudi letos ne bo nič drugače, le da so k sodelovanju tokrat povabili tudi župana sosednjih dveh občin – Občine Središče ob Dravi in Občine Sveti Tomaž. O položaju mladih se bodo pogovarjali z župani Danijelom Vrbnjakom, Jurijem Borkom in Mirkom Cvetkom.

Tako kot lani, so tudi letos moči združili s Klubom ormoških študentov, ki se aktivno vključujejo v organizacijo dogodka in izvedbo pogovora.

Tudi tokrat bo dogodek zaznamovan zaradi še vedno trajajoče pandemije koronavirusa. Zato bo pogovor predvajan v živo na FB profilu Mladinskega centra Ormož - @mcormoz.

Pogovor Na pijači z župani bo potekal v ponedeljek, 26. aprila 2021, zvečer ob 19. uri.

Gostji pogovora bosta zraven županov še Mojca Zorčič, ki bo predstavila certifikat Mladim prijazna občina in Teja Trstenjak, ki pripravlja Strategijo za mlade za Občino Ormož.  

Mladi, vaše mnenje je pomembno. Zato vabljeni, da se aktivno vključite v pogovor. Gostom pogovora lahko v komentarje zastavite vprašanja, predlagate, pohvalite ali pograjate.

Vabljeni tudi klubi, društva in druge organizacije, ki delate z mladimi. Vaše izkušnje so prav tako pomembne in z vašimi predlogi se lahko položaj mladih še izboljša.

Vir: Mladinski center Ormož

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78776

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino