Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 May 2020

Nagradni likovni natečaj "Moja karantena"

Društvo AIA - Mladinski center Mengeš vabi na prvo umetniško delavnico na daljavo! Vabijo vas, da prihodnje tedne preživite v ustvarjanju na temo "Moja karantena".

Vaše raznovrstne prispevke v obliki fotografije, stripov, slik, risb, kolažev, poezije itd. lahko oddate do 10. maja na naslov mc.razstave.aia@gmail.com. Prispele stvaritve bodo pregledane s strani Blanke Tomšič in Maše Žekš ter združene v skupinsko razstavo, ki jo bodo v MC Mengeš otvorili po ponovnem odprtju centra.

Sodelovanje na natečaju je brezplačno. Tiste, ki bodo pri svojem delu najbolj izvirni in domiselni, bodo nagradili z darilnimi boni, unovčljivimi v trgovinah z umetniško opremo.

Vsi sodelujoči boste prejeli tudi virtualno knjižnico, kjer bodo zbrani vsi vaši prispevki.

Vir in foto: Društvo AIA - Mladinski center Mengeš

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47284

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino