Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Nov. 2020

Nagradni natečaj za mlade: Govoriš kohezijsko?

Radio Študent in Center nevladnih organizacij Slovenije (CNVOS), v okviru projekta Govoriš kohezijsko 2 – učenje se nadaljuje, razpisujeta nagradni esejistični natečaj za mlade na teme, povezane z evropsko kohezijsko politiko.

V okviru projekta bodo izvedeni štirje natečaji, vsakič na dve ločeni temi. Tokratni, prvi natečaj, naslavlja dve temi, in sicer:

  • Koronavirus in odziv EU
  • Kohezijska politika ter umetnost in kultura

Esej mora biti v slovenskem jeziku in naj obsega vsaj 5.000 in ne več kot 10.000 znakov (s presledki). Vse prispevke pošljite po e-pošti na naslov natecaj@cnvos.si. Na natečaju lahko sodelujejo mladi med 16 in 29 letom starosti. Avtor najboljšega eseja za vsako razpisano temo bo prejel 200 evrov.

Nagrade bodo podeljene na zaključnem dogodku projekta, ki bo predvidoma junija 2021. Vsi nagrajenci bodo o točnem datumu obveščeni vsaj 14 dni pred dogodkom in bodo dobili posebno vabilo.

Rok za prijavo del je 22. 11. 2020. Več informacij o natečaju je na voljo na spletni strani.

Vir: Center nevladnih organizacij Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

50927

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino