Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Sep. 2019

Natečaj Time to Move - oblikuj zmagovalno majico!

Kampanja Time to Move je eden od dogodkov, ki jih Eurodesk organizira po vsej Evropi, da bi spodbudil in predstavil možnost mobilnosti mladih.

V okviru natečaja Time to Move T-shirt Contest 2019 vabijo mlade od 13 do 30 let, da se pridružite natečaju, in oblikujete tematsko majico "Time to Move", ki najbolje predstavlja duh kampanje, jo delite z Eurodeskom in osvojite nagrado, ki vam bo omogočila potovanje po Evropi.

Kako sodeluješ?

Na majico nariši svojo vizualizacijo na temo "Time to move". Izbereš lahko katerokoli tehniko, za katero meniš, da bi bila dobro videti na majici. Fotografiraj, ustvari digitalno ilustracijo, nariši na roko ali uporabi besedilo - tekmuješ lahko s katero koli kreacijo. Pri oddaji navedi nekaj osnovnih podatkov o sebi, naložiš svojo kreacijo kot sliko in dopišeš svoj e-naslov.

Nagrade?

  • Zmagovalci prvih mest v obeh kategorijah (od 13-20 in od 20-30 let) prejmejo Interrail Global Pass vozovico, ki jo bo mogoče uporabljati 7 dni v roku enega meseca,
  • zmagovalec javnega glasovanja bo prejel potovalno torbo Eastpak in 
  • pet tekmovalcev z izjemnimi kreacijami bo prejelo nahrbtnik Eastpak.

Natečaj je odprt do 31 oktobra, do takrat lahko oddaš svojo kreacijo ali glasuješ za najljubšo.

Vir in foto: eurodesk.eu

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19743

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino