Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Dec. 2020

Nova spletna stran o spolno prenosljivih boleznih za mlade

Združenje DrogArt je pripravilo novo spletna stran www.spolnoprenosljiveokužbe.si, ki so jo razvili s svojo ekipo Iz principa.Grafično zanimiva spletna stran ponuja bogato vsebino o odnosih, seksu, okužbah in testiranju ter je namenjena predvsem ozaveščanju mladih.

Stran je zaživela 1. decembra na svetovni dan boja proti aidsu. Prejšnja leta smo ozaveščali v nočnem življenju in skupaj z drugimi organizacijami na ulicah delili informacije, letake, brezplačne kondome ... Letos je žal drugače, zato ima spletna stran še pomembnejšo vlogo.

Upajo, da vam je všeč, da jo boste obiskali in dobro besedo širili še med prijatelji.

Vir: Združenje DrogArt

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48690

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino