Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Nov. 2021

Novembrski program Centra mladih Koper

Tudi v novembru bo v Centru mladih Koper vse prej kot dolgčas.

V četrtek, 4. novembra ob 18. uri bodo v Centru mladih Koper gostili podporna srečanja LGBT+, v petek, 5. novembra, pa se po dolgem času obeta etno koncert, ki ga bodo pričarali glasbeniki skupin Noreia in Zajtrk.
V četrtnem mladinskem centru Markovec bo 8., 15. in 22. novembra pesniški krožek, 9. novembra pa bo v Centru mladih Koper potopisno predavanje »Kako potovati poceni«.

Vse ljubitelje sodobne urbane kulture bo razveselila novica, da se vrača festival Burja, ki se bo odvil v treh zaporednih večerih in ponudil filmski, hip hop in večer eksperimentalne elektronike. 11. novembra se bo ob 20. uri odvrtel film Ameba, 12. novembra bodo na odru »šraufali« Sujevera, 08080 in Lifecutter, sklepni večer, ki bo 13. novembra, pa bo gostil zasedbi TRAVNIK ter SBO!
17. novembra bo dvorana CMK gostila 27. večer festivala Bunga, 18. novembra pa bodo na programu Obalne rime #49, ki bodo posvečene oz. tematsko obarvane z LGBT+.

Za post-punk eksplozijo bosta poskrbeli glasbeni skupini Lelee in Insan, ki bosta dvorano CMK začeli tresti 19. novembra, ob 20.30.
22. novembra, od 10. do 16.30, pa bo v Centru mladih Koper izmenjevalnica starih ali manj starih knjig.

23. novembra bodo na programu plesne delavnice s Plesnim studiem Erato, 24. novembra pa turnir v kalčetu.

24. novembra bo s svojo stand-up predstavo z naslovom »Na črno« nastopil komik in »youtuber« Marko Žerjal, 26. november pa bo koncertno obarvan. Nastopili bosta skupini Better (Tsujigiri x Matter) in Kokosy.

Mesec bodo 30. novembra zaključili s potopisnim predavanjem, na katerem se boste sprehodili po Mehiki.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

53652

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino