Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Apr. 2021

Ob Svetovnem dnevu mladih prostovoljcev

15. aprila obeležujemo SVETOVNI DAN MLADIH PROSTOVOLJCEV. Ker so prostovoljci in prostovoljke še kako pomembni na področjih, na katerih delujejo (pomoč socialno ogroženim, starostnikom, mladim, invalidom, bolnim, pri naravnih nesrečah, …) je njihovo delo neprecenljivo tako za posameznika, ki mu pomagajo kot tudi za organizacije, s katerimi sodelujejo.

Na Zavodu MISSS je bilo v letu 2020 v različne programe, ki jih izvajajo, vključenih 88 prostovoljk in prostovoljcev, ki so svoj čas, znanje in izkušnje delili z 256 uporabniki ter jim s toplino, prijaznostjo in sočutjem polepšali dan.

Preberite, kaj prostovoljkam in prostovoljcem Zavoda MISSS pomeni biti prostovoljec. Za ogled intervjujev, kliknite na: Biti prostovoljka pomeni …

Hvala vsem prostovoljcem in prostovoljkam, ker z nami stremite k boljšemu jutri.

Vir: Zavod MISSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

96740

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino