Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Dec. 2020

Odprtje razstave Pogled2020

Center za mlade Domžale je odprl razstavo fotografskega natečaja Pogled 2020. Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer v državi se ne moremo srečati v živo, zato so pripravili virtualno razstavo, do katere lahko dostopate tukaj.

Sprehodite se po razstavi in s klikom na posamezno fotografijo odkrijte, kdo je najbolj prepričal žirijo. Razstavo si do konca januarja lahko ogledate tudi na hodnikih Centra za mlade Domžale na Ljubljanski cesti 58 v Domžalah. Prosijo, da v primeru ogleda v živo, prihajate individualno.

Vir: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34853

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino