Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Jul. 2020

Pobuda mladih: delitev sredstev iz DAPC 2020

S strani Sekretariata UNODC smo prejeli poziv za posredovanje predlogov za dodelitev sredstev Centra za preprečevanje zlorabe drog (DAPC).

Sredstva DAPC bodo, v okviru UNODC Pobude mladih (Youth Initiative), dodeljena za dejavnosti, ki se ukvarjajo s preprečevanjem uživanja drog med mladimi v državah z nizkim ali srednje visokim dohodkom.

Ciljna skupina so neprofitne organizacije, ki delajo z mladimi. Njihove dejavnosti morajo biti v skladu z UNODC/WHO Mednarodnimi standardi za preprečevanje uživanja drog, ki so dostopni tukaj. Sredstva zbirajo mladi člani DAPC na Japonskem.

Kriterij za izbor, navodila za prijavo in obrazci so dosegljivi na tukaj

 Predloge sprejemajo do 27. julija.

Vir: UNODC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

51999

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino