Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Jun. 2021

Počitniški živžav v MC Šmartno ob Paki

V Mladinskem centru Šmartno ob Paki so navdušeni in vznemirjeni, da lahko zopet vabijo no svoje aktivnosti v živo. Začetek počitnic bo torej zelo živahen.

Na zadnji šolski dan – 24. junija bodo v sodelovanju z Društvom prijateljev mladine Šmartno ob Paki pripravili dogodek »Konc šole – Serbus, poletje!«, v sklopu katerega se bo odvilo tekmovanje v družabnih igrah, sledil pa bo ogled mladinskega filma z neomejeno količino kokic.

Več preberi tukaj

Od 25. junija do 9. julija bodo v Šmartnem ob Paki potekali Nogometni kamp Martinko v organizaciji Športnega društva Šmartno ob Paki, tabor kavbojcev in Indijancev DPM Šmartno ob Paki ter oratorij.

Med tem časom, 1. julija, pripravljajo v MC-ju še jogo za otroke, 2. julija pa bodo na obisk spet povabili Male ustvarjalce, ki bodo izvedli priljubljeno delavnico LEGO robotike. Ponovno pa se bodo v senci kozolca družili v tednu od 12. do 16. julija, ko bodo pripravili ustvarjalne delavnice. Ustvarjali bodo na temo vlaka, saj letos obeležujejo 130-letnico Savinjske železniške proge, izdelali poletne mobile in čarobne amulete, se igrali in imeli priprave na olimpijski dan, ki bo 16. julija, ko bo olimpijska bakla obiskala njihovo občino.

Več preberi tukaj

Vir: Mladinski center Šmartno ob Paki 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

98727

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino