Okolje in trajnost

Podaljšan rok za Kreativni izziv: “Planet varujem, ko z energijo varčujem”

15. 3. 2021 avtor: Uredništvo

Kreativni izziv za mlade “Planet varujem, ko z energijo varčujem”, ki poteka v okviru projekta #CARE4CLIMATE pod vodstvom Ministrstvo za okolje in prostor podaljšuje rok za oddajo izdelkov mladih na 23. marec. Vabimo vas, da preverite kreativni izziv, v njem sodelujete in k sodelovanju povabite še prijatelje. 

Imamo #samo1planet in moramo se naučiti bolje skrbeti zanj. Znanstveniki nas že leta opozarjajo, da so podnebne spremembe resen problem, ki ga ne smemo ignorirati niti kot družba niti kot posamezniki. Mladi imajo še največ vpliva na spremembe vseh generacij, zato naj bo prijava na kreativni izziv prvi korak v dobro našega planeta.

Projekt LIFE IP CARE4CLIMATE predstavlja energetski kreativni izziv: “Planet varujem, ko z energijo varčujem”, ki izobražuje in spodbuja k večji energijski odgovornosti v gopodinjstvu. Na slikovit način se izrazite, kako ste energetsko učinkoviti v vaši družini. Izzi je namenjen je vsem do 20 leta starosti, z nekaj pomoči staršev pa lahko sodelujejo pa tudi najmlajši.

Nabor idej, kako smo lahko energijsko učinkoviti, je dostopen tudi na spletni strani samo1planet.si.

Vaše izdelke zbirajo na elektronskem naslovu natecaj@samo1planet.si do 23. marca.

Več na spletni strani

Vir: Samo1planet care4climate