Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Jan. 2020

Podaljšan rok za prijavo EU projekt, moj projekt 2020

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko tudi v letu 2020 vabi, da pokažete pozitivne rezultate projektov, ki jih omogoča evropska kohezijska politika. Vabijo vas, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite pod okriljem kampanje EU projekt, moj projekt 2020, ki se bo odvil v tednu od 9. do 16. maja 2020.

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko bo vaše interaktivne in zanimive dogodke, ki jih boste organizirali in financirali v okviru kampanje v predlaganem tednu, promocijsko podprli. To bo predvidoma vključevalo tako nacionalne kot lokalne medije. V dogovoru z vami bomo poskrbeli tudi za vizualno podobo dogodka (npr. plakati, letaki, itd.) in morebitni promocijski material na dogodku.

Pogoji za izbor:

  • organizirate (in financirate) lahko eno- ali večdnevni dogodek na eni ali več lokacijah, vključite lahko tudi predstavitev več projektov,
  • dogodek je lahko namenjen splošni javnosti ali določeni ciljni skupini, za udeležence naj bo brezplačen.
  • da je projekt lahko del uspešne zgodbe EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020, mora biti sofinanciran s sredstvi Evropskega socialnega sklada, Evropskega sklada za regionalni razvoj ali Kohezijskega sklada.

Vabijo vas, da do vključno 30. 1. 2020 izpolnite obrazec, najdete ga tukajZa podrobnosti se lahko obrnete na Natašo Kogej, natasa.kogej@gov.si, 01/400 3662 ali obiščete spletno stran kampanje.

Vir in foto: Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

50756

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino