Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Apr. 2021

Popotniški snep: Zakaj potovati, ko si mlad?

V četrtek, 15. aprila, ob 21. uri vas Mladi Maribor v sodelovanju s Popotniškim združenjem Slovenije vabita na dogodek v živo z naslovom Zakaj potovati ko si mlad?

Gre za prvo oddajo popotniške serije, imenovane Popotniški snep, v okviru katere vam bomo vsak drugi četrtek predstavili pomen in prednosti mladinskega in trajnostnega turizma ter vas opremili s številnimi praktičnimi popotniškimi nasveti za brezskrbna, poučna in ugodna potovanja. Potovanja niso le zabava. Lahko so tudi odličen način za pridobivanje izkušenj in kompetenc za vsakdanje življenje. To in še več v naši novi spletni oddaji Popotniški snep.

V živo se lahko oddaji pridružite vsak drugi četrtek ob ‪21. uri na Facebook strani Popotniškega združenja Slovenije in v Facebook skupini Poceni potuj in se izobražuj.

Gosta na premieri bosta dolgoletna in izkušena svetovna popotnika, prav tako prostovoljca Popotniškega združenja, Katarina in Rok Hočevar. Skupaj bomo spregovorili o razlogih, zakaj potovati, ko si mlad, in o tem, kakšne so prednosti odkrivanja sveta v mladostništvu, ter vam, obiskovalcem, prikazali, da nam je svet ponujen na dlani in da je zato treba priložnost zagrabiti z obema rokama.

S takšnimi dogodki pri Popotniškem združenju Slovenije želijo promovirati predvsem mir skozi potovanja in mednarodna izobraževanja. Za vas bosta poskrbela moderator oddaje Tilen Nipič in tehnični vodja Kristjan Kostrevc.

Dogodek poteka v organizaciji Popotniškega združenja Slovenije sodelovanju z MKC Maribor/Mladi Maribor, Evropsko solidarnostno enoto in MOVIT.

Vir: MKC Maribor

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

93713

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino