Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Mar. 2021

Postani »evropski mladi voditelj 2022«

Stalno predstavništvo Slovenije v Bruslju vabi mlade evropske državljane, stare od 30 do 40 let, ki so rojeni po 1. januarju 1982, da se prijavijo v program »EUROPEAN YOUNG LEADERS 2022«.

Program »evropski mladi voditelji« vsako leto združi 40 mladih predstavnikov iz držav članic Evropske unije, Združenega kraljestva, Albanije, Bosne in Hercegovine, Črne gore, Severne Makedonije in Srbije. Predstavnikom mladih omogoča, da v sproščenem okolju soočijo svoja mnenja, podajo predloge in s tem pomembno sooblikujejo boljšo prihodnost.

Prijava naj vsebuje vaš življenjepis in motivacijsko pismo s katerim pojasnite zakaj ste primeren kandidat/kandidatka za program »EUROPEAN YOUNG LEADERS 2022«.

Prijave zbirajo do 15. marca 2021 na elektronski naslov: eyl40@friendsofeurope.org.

Več infromacij preberite tukaj.

Vir: Stalno predstavništvo Slovenije v Bruslju

 

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

70914

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino