Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Dec. 2018

Predbožično PARKirišče na Ravnah

Mladi na Ravnah na Koroškem so 15. decembra 2018 vsem mladim, najmlajšim ter mladim po srcu podarili Predbožično PARKirišče

Celodnevno zanimivo dogajanje je vključevalo predbožično tržnico, art tržnico, kulinarično tržnico in otroške animacije. Nastopili so: Vrtec Ravne, plesalci M dance studia, glasbeni direndaj in Another Funky Winter Band. Odvila se je otroška predstava Cirkus ALBARED (predstava polna zabavnih skečev in atraktivnega žongliranja) ter ulična ognjena predstava Lučka v temni deželi (ognjena pravljica z zabavnimi ognjenimi vragolijami in žongliranjem).

Zvečer se je dogajanje preselilo v toplo klet na Čečovju 5 – v KMKC Kompleks, kjer se je odvil pravi jingle bell rock večer s skupino Another funky winter band!

Organizatorji dogodka: ZKŠTM RavneKmkc Kompleks, Klub Koroških ŠtudentovRod Koroških Jeklarjev Ravne na Koroškem, Zadruga ZRaven in Komisija za mladinska vprašanja Občine Ravne na Koroškem.

Vir: MKCK

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21719

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino