Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Dec. 2020

Predstavitev izsledkov raziskave med mladimi in mladinskimi organizacijami v Mestni občini Celje

Celjski mladinski center vas skupaj z Mestno občino Celje in Mladinskim svetom Celje vabi na Predstavitev izsledkov raziskave med mladimi in mladinskimi organizacijami v Mestni občini Celje,  ki bo v petek, 18. 12. 2020, ob 10.00 uri na spletni aplikaciji ZOOM.

Na dogodku bodo predstavili analizo rezultatov anketnih vprašalnikov za mlade in za mladinske organizacije, ki so jih pripravili v letošnjem letu. Rezultati, ki jih bodo predstavili bodo pomemben del novega lokalnega programa na področju mladine ter bodo temelj za nadaljnje delo pri oblikovanju mladinskih politik na lokalni ravni.

Vabljeni ste, da se pridružite spletni predstavitvi, ter se predhodno obvezno prijavite na info@mc-celje.si!

Vir: Celjski mladinski center 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19331

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino