Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Dec. 2020

Prenos znanj med zaposlenimi – Fraktalna risba

V Mladinskem centru Brežice so v okviru projekta VGC Posavje imeli delavnico Fraktalne risbe – drevo obilja. Delavnica je bila namenjena zaposlenim. Posebej v tem času, ko je okrnjeno družbeno življenje, še bolj iščejo načine, da se sprostijo, pomirijo in zabavajo. Poleg pridobivanja novih znanj so bili tudi to pomembni vidiki delavnice.

Sodelavka MC Brežice, mag. Mihaela Kežman jim je najprej predstavila metodo fraktalne risbe, kaj sploh je, kako lahko postane del art terapije in komu ter čemu je namenjena. Nato so spoznavali metodo umetniške fraktalne risbe – drevo obilja. Prav slednjo metodo so nato uporabili tudi v praksi. V skladu z vsemi omejitvami so se lotili risanja drevesa obilja.

Odkrivali in prepoznavali so prebujajoče občutke, se urili v koncentraciji in pozornosti, širili svoje zaznavanje, se sproščali, spoznavali svoje meje in pustili, da energija barv odigra svojo vlogo.

Nastali so zanimivi izdelki in novi predlogi za še dodatne tovrstne delavnice.

Vir: Mladinski center Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16734

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino