Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jan. 2020

Prijavi se na tekmovanje POPRI in ustvari svojo prihodnost!

Če si mnenja, da imaš odlično podjetniško idejo, želiš svetovanje pri oblikovanju podjetniške ideje in poslovnega modela ter pri tem pridobiš odlično izkušnjo in nova poznanstva, se prijavi na tekmovanje POPRI - tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo med mladimi. 

Že več kot 10 let je POPRI tisti, ki mladim omogoča razvoj inovativnosti, ustvarjalnosti in podjetnosti. Osnovni namen projekta je prispevati k dvigu sposobnosti mladih za uresničevanje svojih zamisli, kar vključuje prepoznavanje priložnosti, ustvarjalnost, inovativnost, dajanje pobud in sprejemanje tveganj, vodenje, zapisovanje projektov, odločenost za doseganje ciljev, motivacijo, komuniciranje in timsko delo.

Kdo lahko sodeluje?

  • Osnovnošolci (7., 8., in 9. razred)
  • Srednješolci
  • Študentje in mladi do 29. leta, ki še nimate svojega podjetja

Tekmovanje poteka na dveh nivojih - regijskem in nacionalnem:

  • do 31. januarja 2020 do 12:00: Rok za oddajo ideje,
  • od 11.2. do 14.2.2020: Predizbori – ustne predstavitve poslovnih modelov in minimalno sprejemljivih proizvodov (MSP) oziroma prototipov,
  • 25.3.2020: Rok za oddajo izpopolnjenih poslovnih modelov in MSP,
  • 7.4.2020: Osebne predstavitve poslovnih modelov in MSP oziroma prototipov pred nacionalno tekmovalno komisijo in zaključna prireditev POPRI.

Nagradni sklad za tekmovanje je 30.000 evrov.

Razpis najdeš tukaj, vse informacije pa dobiš na spletni strani tekmovanja.

Vir in foto: popri.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

81393

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino