Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Mar. 2019

Prijavi svoj film na Festival ljubiteljskega igranega filma

Festival ljubiteljskega igranega filma #FLIF si prizadeva za promocijo in širjenje ljubiteljskega filma ter za spodbujanje  adaljnjega nastajanja igrane ljubiteljske filmske produkcije.

Če se ljubiteljsko ukvarjaš s filmskim ustvarjanjem in želiš pokazati svoj film (dolžina je poljubna), te organizatorji festivala vabijo, da prijaviš svoj film do vključno 1. maja 2019 in se poteguješ za predvajanje na festivalu in nagrado. 

#FLIF bo potekal 1. junija 2019 v Kovorju v Tržiču.

Kako se prijaviš?

Prijave sprejemajo izključno na festival.flif@gmail.com preko obrazca, najdeš ga tukaj. Prijava na festival je brezplačna.

Rok prijave: 1.5.2019

Vse informacije o pogojih in načinu prjave, izboru filmov, o tekmovalnih kategorijah ter avtorskih in ostalih pravicah najdeš na festivalski spletni strani.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: #FLIF

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

21196

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino