Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Dec. 2020

Program mobilnosti za mlade od 18 do 35 leta starosti

V okviru Zavoda RS za zaposlovanje, natančneje projekta EURES, izvajajo program mobilnosti za mlade od 18 do 35 leta starosti, ki niso zaposleni, niso v procesu formalnega izobraževanja ali usposabljanja.

6-mesečni mentorski program Nacionalna shema mobilnosti vključuje delovno-učno izkušnjo v tujini.  Ker želijo dati priložnost čim več zainteresiranim, so podaljšati možnost prijav v program. Tako se za pridobivanje delovno-učnih izkušenj v tujini kandidati lahko prijavijo še do 30. decembra letos. Pridružijo se lahko drugim zadovoljnim udeležencem, ki so v polletnem programu okrepili veščine in spretnosti na konkretnem delovnem mestu ter izboljšali zaposlitvene možnosti.

Rok za prijavo v Nacionalno shemo mobilnosti je do 30. 12. 2020 do 23:59 po elektronski pošti na naslova: nsm@ess.gov.si ali mailto:nsm@ess.gov.si.

Več informacij o programu pa najdete tukaj.  

Vir: Zavod RS za zaposlovanje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

58931

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino