Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Oct. 2018

Program uresničevanja idej mladih

Prve ideje mladih so uresničene. Mestni inkubator 2017 je zaključen, Mladi zmaji pa že napovedujejo Mestni inkubator 2018. A lepo počasi. Najprej vas vabijo, da skupaj z njimi občudujete delo udeležencev lanskoletnega Mestnega inkubatorja v programu “Kaj je dobro in je lahko še boljše?”

Po začetni ideji, delavnicah, oblikovanju in prijavi projekta, izboru komisije, finančni podpori in delu z mentorji, je sledila izvedba projekta in po njej tudi poročilo. Da vam kar najbolje približajo pestrost uresničenih idej, ki bogatijo naše mesto, smo vam pripravili pregled iz njihovih zaključnih projektnih poročil. Upamo, da vas projekti navdahnejo in spodbudijo k sodelovanju v letošnjem letu.

Program uresničevanja idej za mlade od 18. do 29. let v Ljubljani začne z zbiranjem prijav 20. oktobra.

Več 

Vir: Mladi Zmaji

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83208

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino