Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Dec. 2018

Prostih 5 mest za EU Aid Volunteers

Organizacija France Volontaires, s katero Zavod Voluntariat sodeluje znotraj okvira EU Aid Volunteers, je objavila razpis za 5 prostih mest v okviru bilateralnega projekta AVENIR: senior prostovoljec za pomoč pri strategiji za krizo in tveganja.

Prostovoljci bodo delovali na področju preventive v slučajih krize in različnih tveganj v petih afriških državah (Burkini Faso, Gvineji, Maliju, Senegalu in Togu). Zdravje, čista voda, higiena, dostop do hrane in erozija prsti so področja, na katerih bodo prostovoljci iz EU sodelovali z lokalnimi.

Prijaviti se je potrebno po navodilih na spletni strani Evropske komisije. Podrobnosti o posameznih pozicijah in več informacij glede projekta lahko najdete na FB strani Zavoda Voluntariat.

 Rok za prijavo na razpisana mesta je 13. januar 2019, končni rezultati izbora bodo znani do 12. aprila 2019.

 Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na globalno@zavod-voluntariat.si.

Vir: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55747

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino