Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 May 2022

Prvomajske počitniške aktivnosti v MC Otonu

Mladinski center Oton je za mlade med 10. in 18. letom, 28. in 29. aprila organiziral počitniške aktivnosti. Počitniške aktivnosti so bile za mlade brezplačne, udeležilo pa se jih je 5 mladih.

Prvi dan so začeli ležerno, in sicer z igranjem družabnih iger. Malo so tudi poklepetali in se podružili. Medtem, ko so uživali na vrečah ob kokicah, sta ob reko Krko prisopihala Eric in Camilo iz Cirkokroga. Prižgala sta svoj potujoči zvočnik, in tako smo odšli na bližnje igrišče kjer smo začeli z delavnico. Poskusili so, lahko bi rekli bolj kot ne njihovo srečo, s cirkuškimi pripomočki kot so diabolo, paličice, obroče, krožnike, balanceboard, … Vse sta jih navdušila tako, da mo še naslednji dan pod vplivom delavnice trenirali razne cirkuške vragolije. Delavnico so obiskali tudi otroci, ki niso bili udeleženci počitniških aktivnosti.

Drugi dan so prebujanje začeli z družabnimi igrami. Nato so njihovo druženje nadaljevali ob igranju košarke in bejzbola. Ostali pa so vmes porisali cvetlično gredo, ki je tako dobila novo podobo. Drugi dan počitniških aktivnosti so zaključili bolj umirjeno, ob gledanju stand-up komedije in kokicah.

Hvala vsem mladim za udeležbo, se vidimo prvi teden v mesecu juliju, na celotedenskih počitniških aktivnosti.

Vir: MC Oton

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

53107

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino