Mladinsko delo / Zabava in prosti čas

Radovedno, ustvarjalno in iskrivo leto 2019

21. 12. 2018 avtor: Uredništvo

Malce za hec, malce za res: mladi iščejo “s kom”, starejši “s čim”

Šala, a resnična. Kot po malem vsaka.  In njeno resničnost v uredništvu portala Mlad.si živimo, saj jo gradimo z vašo pomočjo, s pomočjo partnerskih organizacij. Ne sprašujemo se več ‘s kom’, saj vemo, da brez vaše ustvarjalnosti in sodelovanja portal Mlad.si ne bi mogel uspešno slediti zastavljenemu cilju, ki je skozi vsa leta zagotavljal objave koristnih in ažurnih informacij za mlade, in to s strani mladih. Kljub temu, da so vsebine namenjene predvsem mladim, pa k sodelovanju vabimo, in bomo tudi v bodoče vabili, širšo skupino predstavnikov mladih in širše javnosti, vedno pa bomo osredotočeni na želje in potrebe mladih – saj smo tudi prvi in edini portal za mlade v Sloveniji.

V letu 2019 bo Mlad.si praznoval devet let, odkar obstaja. In kot se za mladega fanta spodobi, je tudi portal v septembru 2018 dobil svoj ‘make-over’. Vsebina, njegovo bistvo, se z nami in vami razvija, odrašča, nadgrajuje, z njim se vsakodnevno učimo tudi mi.

Ob koncu letošnjega leta se sodelujočim organizacijam v uredništvu Mlad.si iskreno zahvaljujemo za soustvarjanje in rast Mlad.si in vas vabimo, da v letu 2019 ponovno skupaj govorimo jezik mladih.

Iz uredništva Mlad.si vam pošiljamo želje za čim bolj radovedno, ustvarjalno in iskrivo leto 2019!

Vaše uredništvo Mlad.si