Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Dec. 2018

Rast(išče) sreče vabi

Mladinski center Krško s partnerji DI Zaupanje, MD Bistrica ob Sotli in KTRC Radeče izvaja projekt Rast(išče) sreče (RIS), projekt s področja mladinskega dela. Njegovi osnovni aktivnosti sta preventivna središča ter mladinsko ulično delo. Preventivna središča so varni prostori, kjer lahko mladi pod vodstvom strokovnega delavca in prostovoljcev, naredite domače naloge, dobite učno pomoč, pogovor ali se udeležite različnih delavnic na temo socialnih veščin in zdravega življenja. 

Preventivna središča se nahajajo v MC Krško, KTRC Radeče in MD Bistrica ob Sotli in vabijo mlade k obisku. V DI Zaupanje pa lahko mladi poiščete tudi individualno pomoč.

Več

Vir: MC Krško

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

39407

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino