Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Oct. 2018

RAY zaposlitveni portal

Mladinski center Mengeš (AIA) je razvil idejo o lokalni zaposlitveni mreži, s katero želijo ustvariti spletni portal, namenjen povezovanju zaposlovalcev in iskalcev zaposlitve iz lokalnega okolja. Cilj zaposlitvene mreže je, s pomočjo brezplačnih spletnih orodij za podjetja in iskalce zaposlitve, omogočiti delodajalcem, da na čim bolj enostaven način poiščejo primerne delavce, iskalci zaposlitve pa najdejo čim bolj idealno zaposlitev v svojem lokalnem okolju.

Začetno idejo so kmalu nadgradili in prerasla je v mednarodni projekt »RAY zaposlitveni portal« (RAY=Rural Active Youth), ki bo namenjen vsem mladim iskalcem zaposlitve.

Portal, ki bo predstavljal stičišče delodajalcev in iskalcev zaposlitve, bo kmalu bo na voljo v petih jezikih.

Več

Vir: Društvo AIA – Mladinski center Mengeš, Blanka Tomšič

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

17060

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino