Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Sep. 2019

Razpis za subvencionirane jezikovne tečaje

Fundacija Študentski tolar razpisuje četrti razpis za subvencionirane jezikovne tečaje za študente v stiski.

Do subvencije so upravičeni študenti, ki imajo v študijskem letu 2019/2020 status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam v besedilu razpisa) in niso v rednem delovnem razmerju. Pravica do subvencije ne more biti dodeljena študentom na izmenjavi oziroma študentom na praksi (npr. programi Erasmus+, Ceepus, …).

Študent mora ob pozitivno rešeni vlogi za izvedbo tečaja plačati 30,00 €. Jezikovne tečaje po tem razpisu v obsegu 30 ur izvaja Zavod ŠOLT, izvajali se bodo  med 16. oktobrom in 15. decembrom, v različnih terminih.

Razpis traja do porabe sredstev oz. najkasneje do 10. 10. 2019

Vse informacije, vlogo za subvencijo in razpis najdete tukaj.

Vir: Fundacija Študentski tolar
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89778

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino