Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Oct. 2018

Razvij podjetniško idejo

Ljubljanski univerzitetni inkubator je objavil razpis, preko katerega bodo pomagali mladim posameznikom in skupinam z najbolj obetavno podjetniško idejo razviti produkt in ga pripeljati do prvega kupca ter hkrati pripraviti na različne razpise, ki nudijo nepovratna sredstva.

LUI strokovnjaki ti bodo s svojimi nasveti in spremljanjem v pomoč, vse od priprave poslovnega modela do razvoja prototipa ter do tvojega prvega kupca. To izhodišče ti bo omogočilo tudi večjo uspešnost na različnih razpisih.

Na razpis se lahko prijaviš do nedelje, 11. novembra 2018, do 23.59 ure.

Svojo idejo boš lahko predstavil strokovni komisiji v tednu med 12. in 16. novembrom na LUI-ju, in sicer v 5 minutah. Na osnovi prijave in predstavitve bo komisija ocenila in izbrala najboljše prijave ter mogoče ravno tebe usmerila na ustrezne razpise za nepovratna sredstva.

Več informacij o razpisu in prijavnico najdeš tukaj.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83898

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino