Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Jun. 2022

#sampuvej – Glasovanje!

Hej! Si občan_ka Zagorja ob Savi in si star_a med 15 in 30 let? Potem te vabimo, da oddaš svoj glas v participativnem proračunu Mladinskega centra Zagorje ob Savi #sampuvej.

V MC ZOS so v letošnjem letu, ki je bil, kot najverjetneje že dobro veste, proglašen za Evropsko leto mladih, pripravili svoj participativni proračun, ki so ga poimenovali #sampuvej. Od 4. aprila so zbirali predloge mladih in v enem mesecu zbrali kar osemnajst različnih predlogov. Vse predloge je pregledala komisija sestavljena iz dveh mladinskih delavcev ter treh mladih prostovoljcev in ocenila, ali predlogi ustrezajo vsem kriterijem. Od osemnajstih predlogov je komisija na glasovanje uvrstila trinajst predlogov.

Glasovanje se je že pričelo, na voljo pa je do petka, 3. junija. Glasujete lahko vsi mladi občani Zagorja ob Savi. Vse predloge in navodila za glasovanje najdete na spletni strani MC ZOS: http://www.mczos.si/2022/06/sampuvej-glasovanje/

Oddaj svoj glas tudi ti in soustvarjaj Zagorje in program MC ZOS!

VIR: MC ZOS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

41264

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino