Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Sep. 2019

Sejem rabljenih učbenikov Zveze ŠKIS

Organizator obvešča, da je sejem rabljenih učbenikov, ki naj bi predvidoma potekal v soboto, 7. 9. 2019, odpovedan.

V soboto, 7. 9. 2019, med 10. in 16. uro, bo na Novem trgu pri NUK-u potekal tradicionalni Sejem rabljenih učbenikov Zveze ŠKIS. Sejem je namenjen dijakom in ponuja ugoden nakup učbenikov in delovnih zvezkov za nadaljnje šolanje. Prav tako pa lahko iz prve roke pridobite koristne informacije in nasvete za šolanje.

Sejem rabljenih učbenikov Zveze študentskih klubov Slovenije (Zveze ŠKIS), ki se bo odvijal že 13. leto, velja za enega najbolj obiskanih dogodkov za dijake ob začetku novega šolskega leta.

Dijaki in njihovi starši boste lahko privarčevali kakšen evro pri nakupu šolskih potrebščin za novo šolsko leto, saj bo na sejmu literatura, ki jo dijaki potrebujejo za šolanje, na voljo po žepu prijaznejši ceni kot v knjigarnah. Dijaki pa bodo imeli tudi možnost, da učbenike in delovne zvezke, ki jih ne potrebujejo več, prodali mlajšim generacijam.

Vsi tisti, ki bi želeli prodati literaturo, pridite pol ure pred začetkom sejma, da si boste lahko pripravili svojo stojnico. Cene literature se bodo oblikovale glede na povpraševanje na samem mestu dogodka.

Vir in foto: Zveza ŠKIS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47784

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino