Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Mar. 2021

SEMINAR ZA MLADINSKE VODITELJE - MOTIVACIJA SKUPINE

V okviru projekta BREZ VEZ(E) DO SLUŽBE v začetku aprila na društvu mladinski ceh organizirajo Seminar za mladinske voditelje na tematiko Motivacija skupine. 

Vsak vodja skupine doživi, da člani skupine izgubijo zagon. Takrat se sprašujemo, kaj lahko storimo in kako lahko skupino odpeljemo proti cilju, ki smo si ga zadali. Takrat uporabimo različne tehnike motiviranja. Na izobraževanju bodo najprej raziskali različne teorije motivacije. Te teorije jih bodo vodile skozi proces motiviranja najprej samega sebe, potem pa še na kakšen način lahko motiviramo člane naše skupine.

Društvo mladinski ceh organizira brezplačen Seminar za mladinske voditelje na temo Motivacije skupin, ki ga bo vodil izkušen coach in mladinski trener Martin Lenarčič. Seminar bo potekal 8. 4. 2021 preko platforme Zoom, s pričetkom ob 16:30. Seminar bo trajal približno eno uro in pol. Na seminar se lahko prijavite preko prijavnice, najkasneje do 6. 4. 2021

Seminar je financiran iz Evropskega socialnega sklada.

Vir: Društvo mladinski ceh

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11214

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino