Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Apr. 2021

Seminar za mladinske voditelje na tematiko vodenja skupine

V okviru projekta BREZ VEZ(E) DO SLUŽBE v četrtek,  22. 4 .2021,  na društvu mladinski ceh organizirajo Seminar za mladinske voditelje na tematiko vodenja skupine. 

Vodenje skupin niso več le navodila in sestanki. Za učinkovito vodenje in predvsem trajnost skupine lahko poskrbimo s pravilno tehniko vodenja ter ozavestimo kako skupina deluje in kaj potrebuje. Na izobraževanju bodo spoznali kako je sestavljena skupina in kako ti elementi vplivajo na potek srečanj, kako načrtujemo dinamiko poteka srečanja in na kaj moramo paziti, da bo vodja skupine poskrbel, da bo prišla do želenega cilja ob tem, da se bodo udeleženci dobro počutili.

Društvo mladinski ceh organizira brezplačen Seminar za mladinske voditelje na temo Vodenja skupine, ki ga bo vodil izkušen coach in mladinski trener Martin Lenarčič

Seminar bo potekal 22. 4. 2021 preko platforme Zoom, s pričetkom ob 16:30. Seminar bo trajal približno eno uro in pol, nanj pa se lahko prijavite preko prijavnice, najkasneje do 21. 4. 2021.

Vir: Društvo mladinski ceh

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19922

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino