Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Sep. 2020

Serija izobraževalnih pogovorov Info centra ŠKUC

V času karantene, ko se je večina dogodkov premaknila na splet, so tudi v Info centru ŠKUC pričeli z informiranjem mladih o različnih družbenih tematikah na spletu.

Informiranje poteka v obliki video posnetkov, s katerimi želijo mladim predstaviti določeno tematiko, ki je aktualna v družbenem prostoru, jih spodbuditi h kritičnem mišljenju ter aktivnemu delovanju. Sogovorniki so mladi, ki aktivno delujejo na nekem področju ter so del iniciativ, društev, mladinskih organizacij.

S serijo pogovorov na Youtube kanalu nadaljujejo tudi v prihajajoči jeseni. Svoj kanal konstantno nadgrajujejo z novimi pogovori in informativnimi posnetki.

Vabljeni/-e k ogledu in spremljanju njihovega YouTube kanala! Posnetki so na voljo tukaj.

Vir: Info center ŠKUC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13322

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino