Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Sep. 2020

Sindikat mladi plus vabi na posvetovanje o brezposelnosti mladih

Jutri, 10. septembra 2020 ob 13. uri, bo v Domu sindikatov potekal dogodek namenjen, ne le mladim brezposelnim, ampak vsem mladim, ki bi si želeli sprememb na področju aktualne politike zaposlovanja. 

Sindikat Mladi plus namreč organizira posvetovanje, kjer bo mogoče izvedeti vse o pravicah brezposelnih, o programih aktivne politike zaposlovanja in Jamstva za mlade. Prav tako bo možno podati svoje mnenje o omenjenih temah in predstaviti lastno izkušnjo brezposelnosti. Zgodbe udeležencev in udeleženk bodo eden od kamenčkov v mozaiku, ki bo Sindikatu Mladi plus pomagal vplivati na spremembe politik zaposlovanja in programov za brezposelne.

Gre za prvo od posvetovanj, ki se bodo v prihodnjih mesecih izvedla po vsej Sloveniji.  Zaradi zagotavljanja primernih ukrepov ob izbruhu novega koronavirusa, se je na dogodek potrebno prijaviti prijaviti prek spletnega obrazca.

Posvetovanje bo izvedeno v sklopu projekta Delam, nimam za burek, ki ga financira program Erasmus+.

Več o rezultatih spletne ankete projekta si lahko preberete tukaj, podrobnosti o dogodku pa tukaj.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

55096

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino