Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Oct. 2019

ŠKISova popotnica za študente

Vsak študent se kdaj znajde v situaciji, ki mu je tuja in ne ve, kaj narediti. Da bo takšnih situacij čim manj in bo študentsko življenje lažje in brezskrbnejše, so na Zvezi ŠKIS pripravil ŠKISovo popotnico za študente - "študentski priročnik", ki zajema vse pomembne kotičke študentskega življenja, od subvencioniranih vozovnic in stanovanj, do urejanja zdravstvenega zavarovanja.

Knjižica je namenjena vsem, ki se na študentsko pot podajate ali ste na njej že nekaj časa in bi vam prav prišla kratka in jedrnata, a vendar zanesljiva pomoč. 

ŠKISovo popotnico lahko prelistate tukaj.

Vir in foto: Zveza ŠKIS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46484

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino