Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Apr. 2021

Sobotna on-line druženja Mladinskega kluba »Garaža«

Mladinski klub »Garaža« so pred petimi leti v Begunjah na Gorenjskem ustanovili z namenom, da mlade potegnejo stran od ekranov in jim omogočijo kvalitetno druženje in preživljanje prostega časa ter medkulturno učenje skupaj s prostovoljci Evropske solidarnostne enote. A trenutna realnost je dobre namene postavila na glavo in že od sredine oktobra sobotna druženja v mladinskem klubu potekajo preko Zoom-a.

Kljub temu je interesa med mladimi precej, saj jim socialnih stikov tako zelo manjka. Sobotna druženja jim omogočajo sproščen klepet, ohranjanje medsebojnih vezi in sklepanje novih prijateljstev.

Miha in Klara, prostovoljca ki vodita mladinski klub, sta našla tudi precej družabnih iger, ki se jih da igrati na daljavo.

Po 6 mesecih tovrstnega druženja so mlade povprašali, kaj jim sobotne aktivnosti pomenijo. Odzvalo se je 10 udeležencev, njihove vtise pa si lahko preberete na njihovem Facebook profilu.

Vir: Zavoda Manipura

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29596

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino