Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 May 2022

Šola za mlade vplivneže z Nikom Škrlecem

Med 1. in 2. junija 2022 bo v popoldanskih urah v Ljubljani (Slovenska 56) potekala šola za mlade vplivneže. Na dogodku se bodo mladi srečali z Nikom Škrlecem, igralcem, TV-voditeljem in ustvarjalcem spletnih vsebin, ki ima v rokavu marsikateri trik za uspešne kampanje na spletu.

Nik bo na udeležence v okviru zanimivega predavanja, ki mu bo sledila praktična delavnica, predal vsa potrebna znanja, s katerimi bodo lahko ustvarili lastno kampanjo, povezano z določeno družbenokoristno temo. Z njo se bodo potegovali za potovanje v Španijo ali Italijo v okviru projekta "Our Food. Our Future", v katerem sodeluje okoljska organizacija Focus.
Z aktivnostjo želijo mlade senzibilizirati in mobilizirati, da bi tudi sami opozarjali na tovrstne teme, ki so na spletu pogosto premalo zastopane. Prijave na dogodek so odprte do 27. maja 2022 oziroma do zapolnitve prostih mest. Udeleženci se lahko prijavijo na povezavi.

Vir: Inštitut za zdravje in okolje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

80446

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino