Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Oct. 2018

Španščina za mlade popotnike

Špansko govoreča področja, kultura in s tem tudi sam jezik so med mladimi vedno bolj priljubljeni. Zato vas Jezikovno mesto vabi v svoje kroge, kjer vas s pomočjo slikovnega gradiva na zabaven način naučijo osnov, vaše znanje pa utrdijo in nadgradijo s simulacijami realnih situacij. Zabavno in efektivno hkrati!

Zato vsi mladi, polni življenja in španskega temperamenta, tudi če se ta skriva nekje globoko v vas, nikar ne oklevajte in sodelujte v nagradni igri, ki jo prireja  Jezikovno mesto, saj vam slednja s kančkom sreče lahko prinese brezplačni 15-urni tečaj »Španščina za popotnike«. Hitro na njihovo spletno stran, kjer je o nagradni igri in tečaju na voljo več informacij.

Več

Vir: Popotniško združenje Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45177

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino