Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Sep. 2020

Spletni dogodek o vplivu pandemije na mladinsko delo v Evropi

Jutri bo potekala spletna okrogla miza raziskovalne Mreže RAY o vplivu pandemije na mladinsko delo v Evropi.

Pandemija nalezljivega virusa je prizadela vse vidike življenja, vključno z mladinskim sektorjem. Medtem ko raziskovalni projekt RAY Corona še naprej daje vpoglede in začetne ugotovitve o potencialnem vplivu pandemije na mladinsko delo v Evropi, številne druge vzporedne raziskovalne dejavnosti na področju pandemije in mladine COVID-19 potekajo na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni.

Na online spletnem odboru raziskovalne mreže RAY se bo delilo zbrano znanje in ugotovitve raziskovalcev ter mladinskega sektorja na splošno, kjer bodo predstavili nadnacionalne in nacionalne raziskovalne ugotovitve o vplivu pandemije virusa COVID-19 na mladinsko delo v Evropi.

Spletni dogodek se bo odvijal jutri, 24. septembra 2020 od 15:45 do 17:15 ure.

Zainteresirane vabijo, da se jim pridružijo na dogodku tukaj.

Več.

Vir in foto: Mreža RAY

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34076

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino