Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Apr. 2021

Stripovska noč 2021

Revivas, društvo za oživitev in promocijo vasi Škale, oziroma njihov turistični podmladek, za letošnji osrednji dogodek pripravlja Stripovsko noč, ki se bo odvila na Noč knjige, se pravi med 23. in 24. 04. 2021.

Kot pripravo na svoj osrednji dogodek so na svoji Facebook strani že objavili vse, kar je treba vedeti o stripu. V kratkem videoposnetku, ki je dostopen na njihovi Facebook in Youtube strani, boste izvedeli vse o vrstah stripov; od stripovski albumov do grafičnih romanov, značilnostih stripov, govornih oblačkih, obliki črk, do zgodovine stripa tudi s primeri iz Slovenije. Na koncu postrežejo še z navodili za izdelavo lastnega stripa.

O stripu od A do Ž.

Vse ljubitelje stripov in ustvarjanja vabijo, da se jim pridružijo na Stripovskem izzivu in ustvarijo strip z naslovom Noč knjige, ki ne sme biti daljši od dveh strani. Nastale stripe do 15. maja zbirajo na elektronski naslov: info@revivas-skale.si.

Iz vseh prispelih stripov bodo ustvarili knjižico, ki jo bodo prejeli vsi sodelujoči.

Več preberite tukaj.   

Vir: Turistična zveza Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

63264

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino